ROZAIN WEDDING (i will struggle to be da’ BEST!!!!!)

•November 17, 2009 • 1 Comment

aloha…huhuhu…mintak ampun coz late update..ye r,bz dgn final lah..nk kena blajo kuat2…nk score….i want to people know that im the best!!!!tapi, nk jadi yg terbaek,kite kena lah berusaha lebih…bukan CAKAP lebih yg slalu org buat…..LANTAK r die org,yg penting,kite jage kaen kite sendiri,kalau yg pakai seluar tu,jage seluar sendiri ye…..tapi kalau nk tegor2 yg boleh membantu, “it’s OK”…..

here’s some of the pitcha dat my bos ask me to attend…..and i learn lot of things at this time…..BTW, TAHNIAH kpr ROZAIN & ISTERI kerana dpt menerima saya utk menclick gambo mereka ni…tapi sori r kalo x sedap mate memandang…..huhuhu

TAHNIAH & SELAMAT PENGANTEN BARU!!!!!!SEMOGA BERKEKALAN KE ANAK CUCU YE!!!!!

JOM NENGOK……

Advertisements

Let’S Raye 09….

•September 29, 2009 • 10 Comments

wassup…sowi r kwn2 lmbt update….bz r….dis 1 here,i wanna share some pics mase raye kt kampungku..PONTIAN!!!kewl tau my kampong..ade laot,ade sungai,ladang nenas,awek2 n duet raye…huhuhu…but dis year i cant feel the hari raya aura…x tau nape…mayb bcoz PUASE x cukop kot…huhuuhuhu….tp dis raye,aku dpt brCLS dgn my skoolmate….BESO,MAEL,DR.,PAKCIK,LEMAN,SALLEH N GF DIE ORG..mcm biase..aku sengsorang..wif my ORRaNGE…HMM~~sowi tau kwn2,pics ni aku mls n edit…ade r siket je yg touch up…yg laen aku mls…coz bz r..ade asigment and test…penat tau….so,korang tgk lar eh…huhuhu….

Merdeka Etreme Challenge 09- part II

•August 16, 2009 • 17 Comments

dis is some pics of the gig at nite…yg perform laila’s,green love,dewata,ahli fiqir….that nite was awsome and the perfomance so mantop2….

AHLI FIQIR…..

GREEN LOVE….

LAILA’S….

DEWATA….

Merdeka Extreme Challenge 09-The Zone

•August 11, 2009 • 6 Comments

pitcha from THE ZONE JB-MERDEKA extreme

last weekend aku ade job kt jb anjuran MHM enterprise (Merdeka Extreme Challenge)…gabungan dgn RTM n Jabatan Tenaga Kerja…kt sini die org ade bukak booth nk cri job…so kirenye advantage for org nk cri kije coz die org tros walk in…instead from dat die org ade konsert(ahli fiqir,laila’s,dewata,green love),skate comp,bmx,wall climbing,shuffle autoshow n mcm2 lg….mmg kewl r…tp aku je yg panas coz kene amek semue event ni…x pe r,nk cri rejeki yg halal ye pasal…..hope fully ade r job yg aku dpt afta dis event…

ni kt bwh semue rtm nye crew..die org mmg sporting n happening…best beb….ade 1 time 2 aku di interview,kuar suare je r….aku sebagai penganjur n camera man….then aku suwoh azizi liow n puyam dgr n record kn…so die org dpt record..pas 2 ckp aku ny suare mcm org mabok…damn…sesape nk dgr,pg r kt http://www.aziziliow.com….

ni plak picsa geng2 bikerz….mmg tip top die org nye bike…dri singapore,kl,segamat,muar,jb semue turon…cun beb..

ni plak krte autoshow yg mantap2…..mmg terbaek…kalo ade keta aku masok kompem menang nye….wa malas je..hahahaha

ni plak pics bdk2 parkour BMX n skate…

my latest model….

•July 16, 2009 • 18 Comments

ni pics adek aku….mase cuti x de kije…so amek r gmbo adek aku…ok x ek???aku x geti sgt r amek gmbo…

RASTA TTDI-vwclubselangorclub gathering

•July 12, 2009 • 4 Comments

ni ade some pics at rasta….

kg medan autoshow(kecik-kecik je)

•July 11, 2009 • 4 Comments

afta blk convoy from sungkai,the following week nye ade plak autoshow ni…tpi yg join group ,kte org je…ntah pape..ade r 20 biji yg turon…